Η δίφυλλη σήτα SILENCIO είναι ένα μοντέλο που μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία.

Έχοντας ως μέγιστο άνοιγμα η μονόφυλλη το 1,60m μπορούμε να ενώσουμε δύο, και να καλύψουμε πλάτος εώς 3.20m χωρίς κανένα περιορισμό.
Κατασκεύαζεται με ένα μόνο κάτω μηχανισμό ερπύστριας και λάμινα στο πάνω μέρος. Το πανί της SILENCIO είναι fiberglass,ποιότητα better view,χρώματος γκρί.

Στο πάτωμα δεν έχει κάτω οδηγό αλουμινίου, αλλά ένα ενισχυμένο πλαστικό οδηγό πατώματος, σχεδιασμένος ώστε να κουμπώνει σε αυτόν η καδένα ερπυστριών και να δίνει απόλυτη σταθερότητα στην λειτουργία της σήτας, χωρίς να εμποδίζει καθόλου την διέλευση και το καθάρισμα. Αυτό την κάνει ιδανική για πόρτες εισόδου και ΑΜΕΑ.

Η SILENCIO χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της (μία ερπύστρια και λάμινα) είναι αθόρυβη, πολύ ανθεκτική στην ανεμοπίεση και σταματάει όπου την αφήσουμε.

Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα με την βοήθεια πλαστικών κουμπωμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα καθαρισμού, αποθήκευσης και επανατοποθέτησης.