Η δίφυλλη σήτα PLISSE SOLO είναι ένα μοντέλο που μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία.

Έχοντας ως μέγιστο άνοιγμα η μονόφυλλη το 1,60m μπορούμε να ενώσουμε δύο, τρία ή και τέσσερα ακόμη φύλλα και να κατασκευάσουμε όσο πλάτος θέλουμε, χωρίς κανένα περιορισμό. Το κεντρικό κλείσιμο γίνεται στο σημείο που σας βολεύει και η υπόλοιπη λειτουργεί παρασυρόμενη.

Το πανί της SOLO είναι πλισσέ 20’ Ολλανδικό, άριστης ποιότητας και τα κορδόνια της, είναι VECTRAN (ανθρακόνημα) τα οποία αντέχουν σε μεγάλη ανεμοπίεση κανοντάς την ακόμη πιο ανθεκτική.

Στο πάτωμα δεν έχει κάτω οδηγό αλουμινίου, αλλά ένα ενισχυμένο πλαστικό οδηγό πατώματος, ο οποίος δίνει απόλυτη σταθερότητα στην λειτουργία της σήτας, χωρίς να εμποδίζει καθόλου την διέλευση και το καθάρισμα. Αυτό την κάνει ιδανική για πόρτες εισόδου και ΑΜΕΑ.

Η SOLO χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της (μία ερπύστρια και λάμινα) είναι αθόρυβη, πολύ ανθεκτική, στέκεται σε κάθε επιθυμητό σημείο (χωρίς ελατήριο), τοποθετείτε σε ελάχιστο χρόνο και διατίθεται και σε ΚΙΤ.